Wednesday, 23 May 2012

CONFESSION OF SHOPAHOLIC

Assalammualaikum guys ! Fine today is my last exam day *yeahh! yippyy! ya bedabedu!*. Akhirnya tamat juga peperiksaan ku ini, sudah bertahun *padahal baru 2 minggu :P* lamanya menjawab soalan yang hampir membunuh sel otak. Korang suka shopping tak? suka fashion tak? suka pergi shopping complex tak? - okay kalau korang suka semua itu maknya korang SHOPAHOLIC.

Semua sibuk cakap pasal shopaholic tapi faham tak maksud sebenar shopaholic ni?? 0.o *mulalah daku akan tertanya-tanya apakah itu SHOPAHOLIC?! apakah?! apa SHOPAHOLIC?!, ouh my god! I confuse -.-* -sila tampar I sekarang-

WHAT IS SHOPAHOLIC?!
Shopaholic is a term used to describe individuals who consider themselves as addicted to shopping. Okay dalam konsep kefahamannya *bajet tengah buat karangan BM* SHOPAHOLIC ialah perkataan bagi mereka yang menganggap dirinya seorang yang suka membeli-belah. Kalau korang macam blur & tak faham lagi, my suggestion is apa kata korang tengok movie CONFESIION OF SHOPAHOLIC or baca novel yang bertajuk CONFESIION OF SHOPAHOLIC *actually the movie was from the novel*. Lepas korang tengok movie itu pasti korang akan tersedar "Ouh, shopaholic is a person like to shopping a lot like me hahahaha ".


Click the video and judge yourself - ARE YOU A SHOPAHOLIC? hahahahahah *ketawa jahat*
Got to go ~ see you soon !

1 comment:

  1. PANGGGG!! ha amik kau..*nak tampar kannn?harharhar:D

    ReplyDelete